A pályázat szervezői szeretnénk, ha a pályázók a lakóhelyükhöz közeli vízfolyásokkal élő kapcsolatot ápolnának; a vizes élőhelyek gazdag élővilágát, élő kincseit jobban megismernék és bemutatnák...

A Föld Napja alkalmából az Agrárminisztérium országos fotópályázatot hirdet. A pályázat szervezői szeretnénk, ha a pályázók a lakóhelyükhöz közeli vízfolyásokkal élő kapcsolatot ápolnának; a vizes élőhelyek gazdag élővilágát, élő kincseit jobban megismernék és bemutatnák. Ezért a pályázók fotóit szeretnénk a BISEL honlapon , a közreműködő szervezetek honlapjain, szakmai anyagokban, a nyomtatott és elektronikus sajtóban is megjeleníteni, illetve amint a helyzet lehetővé teszi, kiállítani a Mezőgazdasági Múzeumban .

A fotópályázaton „Az Év BISEL fotósát” keresik a 7-12. évfolyamos diákok között. A felhívás célja, hogy az egyéni pályázók a BISEL (Bioindikáció a Középiskolai Oktatásban) programhoz kapcsolódva olyan pillanatokat, természeti élményeket kapjanak lencsevégre, amelyet másokkal is szívesen megosztanának.

Kép forrása: https://eionet.kormany.hu/eionet-kommunikacios-csoport-ulese

A pályázati felhívásban részletezett feltételeknek megfelelő pályaműveket szeptember 15-ig várják. A beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el október közepéig. Az első három helyezett díjazásban részesül. A pályázati felhívás részletei és a dokumentumok letöltése itt érhetőek el.

Sikeres pályázást kívánnak a BISEL program szervezői!